Flere gode grunde til at bo i Bøvling

Da vi i sin tid flyttede til Bøvling, var det på grund af de trygge rammer, som Børnehuset virkede til at kunne blive for vores børn. I dag er Bøvling for os også lig med højt til loftet og flot natur, fritidsaktiviteter i området for både børn og voksne, idérige og drivkraftige frivillige, og ikke mindst sammenhold og gode venskaber.
Christina R. Gade (tilflytter i 2016)

Det er godt at bo i Bøvlingbjerg, for her er nemt til dagligvareindkøb, der findes lægehus og apotek, 2 kirker samt vuggestue, børnehave og skole. Desuden flere arbejdspladser, og der er også aktivitetstilbud, f.eks. fællesspisning, strikkeklub, billard og gymnastik. Både familie og venner bor i byen, så det giver også mulighed for hyggeligt samvær.
Gerda Fabricius, 77 år

Bøvling er en lille by med et stort fællesskab. Selvom Bøvling er en lille by er der store muligheder. Der er kort til gode faciliter, hvor der er mulighed for at mødes med vennerne. Derudover er Bøvling en dejlig by at bo i, for hvor end du går hen, får du et ”hej” og et smil med på vejen, som varmere og gør fællesskabet stærkere.
Line, 17 år